360 Masterclass: Del 2 – Hur man livestreamar en konsert i Virtual Reality

Nokia Ozo

Här kommer del 2 av Nokias masterclass on 360-produktion. Lektionen är inspelad på Upload Collective i San Francisco förra veckan. Syftet med lektionen är att undervisa blivande filmskapare som vill lära sig hur man kan använda 360 för att skapa starka berättelser och utveckla någon som håller på att bli en egen konstform i sig.

En masterklass i två delar

I del ett av denna Masterclass fick ni möte oscarsvinnaren och VFX-konstnären Alex Henning som berättade hur man steg för steg skapar effektivare 360-material. I del två, förklarar VR-producenten Juan Santillan hur man kan göra livesänd underhållning som kan ses på alla VR-plattformar.

Juan Santillan är VD och grundare av Vantage.tv, en plattform för VR-evenemang som sänds live, och har över 8 års erfarenhet från att av att skapa program och innehåll för sport och underhållning. Före jobbet på Vantage.tv jobbade Juan som exekutiv producent för Nascar, Wimbledon, PGA-touren, The Black Eyed Peas och AT & T.

Gillar du artikeln? Dela den med dina vänner!

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Epost

Nyhetsbrev: Missa inget om VR/AR!

Signa upp idag och få Sveriges bästa omvärldsbevakning kring immersiv teknik (VR/AR) + exklusiva tävlingar, erbjudanden och inbjudningar

Våra senaste artiklar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *