Ta en tur i människokroppen med Random42 - Immersivt / VRSverige

Nyfiken på våra företagstjänster? Kolla in events, workshops, föreläsningar om VR/AR här! »

Ta en tur i människokroppen med Random42

gear vr headset

Random42 är ett företag som jobbar med digitala lösningar till bioteknik- och läkemedelsindustrin. Nu har man skapat en korrekt version av den mänskliga kroppen och där man ger spelaren se får denna i full 3D. Det är ännu inte klart om denna erfarenhet också kommer till andra HMDS såsom Rift, Vive och Gear VR.

Det är just nu rejäl uppmärksamhet runt de stora konsol och PC-baserade VR enheterna, men även mindre, mobilbaserade enheter byggda på cardboard gör också massor av spännande nya upplevelser. En sådan är just Random42 som tar spelare på en 3D-rundtur genom människokroppen. Denna är gratis och är nu tillgänglig på både Google Cardboard och Merge VR.

Random42-Oculus-GearVR-Headset

 

”Ta en visuellt imponerande och vetenskapligt korrekt tur genom människokroppen,” beär  den officiella beskrivning av appen. ”Titta när röda blodkroppar flytande förbi, följa en signalväg i hjärnan och se hur bakterier delar sig bredvid dig. Denna demo av vår senaste Virtual Reality utveckling visar hur kraften i medicinska animeringar kan utnyttjas idag för att förstå komplexa vetenskapliga ämnen”

Källa: vrfocus.com

Detta är en av våra artiklar på temat ”VR i vården”. För dig som vill fördjupa dig i detta spännande område så har vi samlat all information du kan tänka dig med både våra egna och andras artiklar på vår portalsida. Där avhandlar vi: ”Tillämpningar & case på VR inom vården” – ”Studier/forskning” – ”Risker/baksidor” – ”Hur ni kan implementera VR i er vårdverksamhet”, och mycket mer. Kolla in VRSveriges vägledning till VR i vården!

About the author

admin

Leave a comment: