Hattrick i Hollywood för Trelleborgs 360-filmare

Trellebelle Ukulele Orchestra

Filmaren Michael Wall, från Trelleborg, har återigen erövrat ett mycket fint filmpris på  Hollywood International Moving Pictures Film Festival

Denna gång har Michael Wall gjort en 360 graders musikvideo med ukulelebandet ”Trellebelle Ukulele Orchestra” och erhållit ett förstapris i klassen ”Bästa musikvideo”. Musikvideon är gjord med Trelleborgs Ukulele Orchestra där bandet spelar en egengjord låt i en gammal engelsk dubbeldäckare med ett tjugotal glada statister.

Tredje gången gillt

Michael Wall säger: ” Jag presenterade idén med att göra en 360 musikvideo för snart ett år sedan till min fd. arbetskamrat Gerry Malmstein som är med i Ukulelebandet.
Innan själva inspelningen blev av hann jag vinna två priser i Hollywood för min dokumentärfilm SEPSIS”, ”
Nu känns det helt overkligt att för tredje gången vinna på en filmfestival i Hollywood. Först gör jag en 360 video dokumentär på ett svårt och viktigt ämne och nu gör jag en lättsam glad musikvideo,  det är inte många filmare som har denna bredd på sina produktioner och jag är mycket glad och stolt för det nya priset”

Gerry Malmstein säger att musikvideon överträffar alla deras förväntningar  och att den vunnit pris i Hollywood är den absolut bästa julklappen de kunnat få. ”Det är fantastiskt att med den här nya tekniken kunna få känslan av att vara med i den gamla bussen när vi spelar. Michael har en förmåga att använda oerhört komplicerad videoteknik på ett kreativt sätt som saknar motstycke. Alla i bandet är helt saliga över Michaels vinst i Hollywood och det känns som vi alla är vinnare”

Trellebelle Ukulele Filmen kan man se på Youtube om man söker på Trellebelle Ukulele Orchestra och Michael Wall eller på denna direktlänk

(Man kan se filmen i Google Chrome utan glasögon, då kan man vrida sig runt med musen eller i YouTube appen i mobiltelefon).

Trellebelle Ukulele  Orchestra” består av:

Ulf Laxmyr.              (Ukulele & sång)

Gert Håkanson.       (Bas & sång)

Mats Hansson.        (Ukulele & sång)

Tina Andersson.      (Ukulele & sång)

Stefan Richter.         (Trummor & sång)

Mikael Åhlander.      (Ukulele & sång)

Anna Lena Sundin.   (Ukulele & sång)

Gerry Malmstein.      (Ukulele & sång)

Gillar du artikeln? Dela den med dina vänner!

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Epost

Nyhetsbrev: Missa inget om VR/AR!

Signa upp idag och få Sveriges bästa omvärldsbevakning kring immersiv teknik (VR/AR) + exklusiva tävlingar, erbjudanden och inbjudningar

Våra senaste artiklar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *