Marriott Hotels gör VR kampanj för nygifta!

En av de mer klassiska hotellkedjorna Marriott Hotels har i dagarna kört en VR kampanj på gatan i New York under kampanjen . Marriott visar upp ”Virtual honeymoons” och man körde igår en drive för nygifta i NYC. Det är specialeffektjätten Framestore som tagit fram VR konceptet år Marriott.  På bilderna från kampanjen ser det ut som man använt sig av Oculus DK2 för att erbjuda äventyrslystna nygifta par att göra besök i London och på Maui. Framestore är även aktuella med sin nya ”Out of Box Experience” där man arbetat tillsammans med kanadensiska FELIX & PAUL STUDIOS för nylanserade Samsung GearVR. Mer info och film om ”Virtual honeymoons” kommer tydligen imorgon. Vi följer intresserat vidare!

 

BxmlKNkCUAAIb1r (1)

Gillar du artikeln? Dela den med dina vänner!

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Epost

Nyhetsbrev: Missa inget om VR/AR!

Signa upp idag och få Sveriges bästa omvärldsbevakning kring immersiv teknik (VR/AR) + exklusiva tävlingar, erbjudanden och inbjudningar

Våra senaste artiklar

2 reaktioner på ”Marriott Hotels gör VR kampanj för nygifta!”

  1. Profilbild

    Haha. Vem vet, det kanske snart blir så att vi kommer inte ens behöva gå ut från våra hem för att se hur andra länder och städer… Precis som på filmen ”Surrogates”.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *