NextVR sänder över 20 Live NBA-matcher denna säsong

NBA

NextVR, som för tillfället är en av det större leverantörerna av livesändningar i VR, släppte idag schemat för hur man ska sända NBA-basket framöver. Det blir minst 25 matcher med 30 lag under säsongen 2016-2017. Så se till att ha telefonen fulladdad och din Gear VR rengjord eftersom första matchen är redan i natt! Matchen startar 3.30 svensk tid med San Antonio Spurs vs Sacramento Kings.

För att få dessa matcher kan du signa upp gratis för NBA LEAGUE PASS, vilket inkluderar obegränsad tillgång till både TV-sändningar och VR-sändningar till den 1 november, NextVR har dock sagt att det inte är nödvändigt för användare att mata in kreditkortsnummer för att dra nytta av den kostnadsfria provperioden.

Två första matcherna är gratis

Det två första kostnadsfria matcherna gäller i natt och 1 november mellan Los Angeles Lakers och Indiana Pacers. Efter matcherna är färdigspelade kommer NextVR att publicera höjdpunkter, spelsammandrag och senare även hela matcher NextVR appen. Sändningarna görs tillsammans med NBC Sports, Turner Sport och FOX Sports, och livesänder även NASCAR, hockey, boxning, fotboll och golf. Enligt Crunchbase har NextVR fått totalt $115.5M i kapital genom tre finansieringsrundor.

Kolla in hela schemat för VR täckning nedan. Mer information kan hittas på NBA.com/vr

-Schema-en NBA-next-vr

vr_schedule_2016-17-2

vr_schedule_2016-17-3

Gillar du artikeln? Dela den med dina vänner!

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Epost

Nyhetsbrev: Missa inget om VR/AR!

Signa upp idag och få Sveriges bästa omvärldsbevakning kring immersiv teknik (VR/AR) + exklusiva tävlingar, erbjudanden och inbjudningar