Se nya Galaxy Note 7 live i 360

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Ikväll, den 2:a augusti, visar Samsung upp sin nya Galaxy Note 7, under sitt ”Galaxy Note Unpacked 2016″. Samtidigt är det troligt att vi även får se nästa generation av det populära headsetet Samsung Gear VR.

Se eventet i 360

För att se eventet som 360-video i mobilen eller på en PC, surfar du in på www.samsung.com/galaxy när eventet börjar klockan 17:00.

För dig som redan har ett Gear VR-headset, laddar du ner appen ”Unpacked 360 View app” från Oculus store.

Vad hände med Samsung Note 6?

Det korta svaret är: Samsung hoppade över det namnet, eftersom deras senaste Galaxy heter S7, och Iphones senaste modell är 7. Därför var det logiska beslutet att ge den samma nummer, för att markera att den tillhör samma generation.

Vad är nytt i Note 7 och nya Gear VR?

Det som talar för att Samsung kommer att släppa ett nytt Gear VR, är att Note 7 kommer att ha en ny USB-C-port. Det gör att den inte kommer att passa med det gamla Gear VR-headsetet. Däremot kommer det nya headsetet att vara bakåtkompatibelt med Galaxy S7 tillsammans med en USB-adapter.

Det nya Gear VR, lär dessutom ha ett större synfält: 110 grader.

samsung-gear-vr-2016

 

Note 7, kommer enligt twitterprofilen @OnLeaks att en snabbare processor, mer minne och större skärm än sina föregångare. Dessutom kommer den sannolikt att använda S7:ans lovordade nya kamera. Fler nyheter blir irisigenkänning för upplåsning av telefonen samt samma vattentäta skydd som S7 har. Pennan som följer med, ska också kunna användas för att direkt översätta text.

Om dessa rykten kommer att besannas, återstår att se. Oavsett vilket, lär det bli en häftig upplevelse att se eventet live i 360.

 

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Joel Ring

Joel Ring

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om skribenten

Joel Ring

Joel Ring

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Följ oss på Facebook!

VR Cover

Fler liknande artiklar

Följ oss i sociala kanaler

Läs fler artiklar som denna från Immersivt!