Svenska GuruGames släpper spelet Medusa’s Labyrinth på steam för Rift och Vive

Idag släpper svenska GuruGames spelet Medusa’s Labyrinth på Steam för Rift och Vive.

Guru Games är ett oberoende spelföretag som arbetar från Skövde. Det finns för närvarande 4 medlemmar i teamet och målet är att skapa intensiva, berättelsefokuserade upplevelser och spel som du kommer att spela igenom i en kväll men tänka på i en vecka. Dom vill lämna spelaren med något mer än en bara kortvariga upplevelser, och får oss att tänka på handlingar inom virtuella världar som man upplevever. Guru Games designar sina spel på ett sätt som låter oss välja vår egen väg, men tvingar också oss att möta konsekvenserna av de val vi gör. Studion anser att spel bör respektera spelarnas tid och engagemang, och därför fokuserar man i första hand på korta spel av hög kvalitet för upptagna människor.

Om Medusa’s Labyrinth

Medusas Labyrint ligger i det antika Grekland, och ligger bakom mycket av den skräck i en av de mest kända och episka delarna av historien. I spelet kan du fördjupa dig i berättelser som skrevs för mer än två tusen år sedan – berättelser fortfarande med oss ​​i dag. Som spelare kommer du att uppleva en vacker men skrämmande miljö och måste sedan använda dina dyrbara resurser för att överleva på en plats som även gudarna har övergivit. Allt givetvis i VR för första gången!

Under nästa vecka kan du räkna med ett mer utförligt speltest, men efter att ha spelat några få minuter kan jag säga att spelet verkligen är läskigt och sätter nerverna på helspänn. Dessutom är det såklart kul att ytterligare en svensk spelstudio kommer upp på kartan.

Gillar du artikeln? Dela den med dina vänner!

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Epost

Nyhetsbrev: Missa inget om VR/AR!

Signa upp idag och få Sveriges bästa omvärldsbevakning kring immersiv teknik (VR/AR) + exklusiva tävlingar, erbjudanden och inbjudningar

Våra senaste artiklar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *