VR-Spelsvepet V.44

Ace Combat 7 är en “blockbuster-upplevelse” till Playstation VR

Det är uppenbart att Ace Combat 7 är ett finslipat Gran Turismo Sport, en superbra VR-support till ett superbra spel. Även om de exklusiva uppdragen som du får i Playstation VR bara är två till tre timmar långa så är Ace Combat 7 något av det mest spektakulära stunderna du kan tillbringa i ett VR-headset.

Wrench ger dig en annorlunda bilsimulator

Racinggenren har en självklar kompatibilitet med VR-tekniken. Tanken att kunna sätta sig i förarsätet i vilken bil som helst utan att behöva betala en spänn är kittlande.  Missing Digit´s Wrench är en annorlunda bilsimulator. Med Wrench får vi se vad som är under  huven på bilarna.

Heart of the Emberstone vinner  pris för bästa VR-spel 2018

Detta är Heart of the Emberstone episod två. Den tar  vid där episod ett slutar.Du reser till Ember, en uttorkad och för  länge sedan bortglömd värld. Där letar du efter din syster Elise och avslöjar historien om Ember och sanningen bakom den mörka figur som utsänts till Starseed.

Remastrad A Chair In A Room släpps på Playstation-VR 

A chair in a room var ett av det första riktigt bra VR-skräckspelen. Det håller fortfarande hög klass  i jämförelse med spelstudions senaste spel Exorcist: Legion VR. Nu gör spelstudion en remastrad version av  A Chair in a Room. Den kommer även att släppas till Playstation VR.

Dryga 100 VR-spel du måste pröva

Vem har sagt att VR inte har några spel? Det finns en mängd titlar där ute som passar en gamer oavsett om du gillar sport, pussel eller simulation. Och vare sig du äger en Rift, Vive eller en Playstation VR så finns det mycket att spela. Här är en lista över 100 grymma VR spel.

Astro Bot Rescue Mission till Playstation VR

Astro Bot Rescue Mission kommer från Japan Studio. Spelet har  stor potential  att bli nåt verkligt bra. Även om spelet är ur tredjepersonsperspektiv så fungerar Astro Bot klockrent med både headset och styrkontroll.

Den mystiska världen om Torn anländer till Europa och playstation VR

Torn är en mörk science-fiction, inspirerad av Twilight Zone och Black Mirror. Du spelar en videobloggare som ska lösa fallet med det övergivna huset, en boning som en Dr Lawrence Talbot har bott och verkat i. På resan ska du som videobloggare lösa flera olika pussel. 

Remaster av Apollo 11 VR kommer till VR plattformar

Apollo 11 VR är en utbildande upplevelse som tar dig på en hisnande färd till månen. Apollo 11 VR låter dig uppleva  den första bemannade rymdfärden till månen, Du får testa på att skjutas upp i luften med hjälp av raketuppskjutning och du får vara en av få som får utföra den ikoniska månlandningen och ta det första steget på månen. 

Eclipse: Edge of light till Oculus Go och Gear VR

Eclipse:Edge of light fanns först till  plattformen Daydream. Men spelet har nu kommit till Oculus Go och Gear VR. Eclipse är ett fantastiskt  sci-fi äventyr ur första person. Du kraschlandar på en mystisk planet och du får där utforska din omgivning med största fokus. 

Fem tips på läskiga VR-spel till  Halloween-helgen

Det är den tiden på året då det är dags att ta fram sina läskigaste Halloween-kläder och skrämma upp varandra. Vi på Immersivt vill också bidra till den läskiga stämningen. Därför kommer här en lista på fem läskiga VR spel att boosta sig med under Halloween.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.