Fuzzy Duck använder Google Cardboard-app för att illustrera stort byggprojekt

Marknadsföringsföretag och reklambyråer har varit en av de snabbaste växande sektorerna att utnyttja VR, eftersom det är rätt naturligt att använda ny teknik för tydligare kunna visa upp projekt med nya intressanta byggidéer. Byggindustrin är ett område som med all sannolikhet kommer att använda sig av VR för att ge planerade och redan startade projekt ny luft. Fuzzy Duck är ett sådant företag och som nyligen visade upp sin VR app för att kunna demonstrera sitt framtida byggprojekt, ett 250 miljoner-kronors bygge kallat MediaCityUK i Manchester. 

Denna 360-graders VR app presenterades nyligen på Prolific North Live, som är en av de större mässorna för digital marknadsföring, PR och reklamskapande. Genom att använda Google Cardboard, kommer appen kunna ge tittarna en 360-graders överblick på viktiga platser i byggnaden, inklusive receptionen och kontorsgolvet.

Tomorrow-Building

 

Dave Hartill på Fuzzy Duck kommenterade ”Detta nya och mycket spännande sätt att utnyttja den senaste tekniken skapar en plattform där tittarna verkligen kan se hur morgondagens byggnader kommer att se ut. Det ger potentiella hyresgäster möjlighet att flytta runt i byggnaden och även interagera med lokalerna, och detta innan vi ens tagit första spadtaget”

Lynn Haime, på MediaCityUK säger även att: ”Fuzzy Duck imponerar stort på oss ​​med sin kunskap om nya visuella hjälpmedel som 360 och VR och det har varit ett nöje att arbeta med ett interaktivt program med VR som bas för att verklighet att visa företag hur morgondagens visualiseringsplattformar kommer se ut”

Källa: vrfocus.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.