Här är alla lanseringstitlarna för Google Daydream som börjar säljas 10 november

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Förra månaden lanserade Google som bekant Daydream View, nästa generations mobila VR-headset som blir plattformen som följer efter Google Cardboard. VR-headsetet kräver Daydream-ready telefon, och i skrivande stund är den enda lanserade telefonen som fyller denna specifikation Googles egna Pixel som börjar säljas på Google Store och genom återförsäljare nästa vecka. Än så länge är det dock tvärtyst om när produkterna dyker upp på den nordiska marknaden.

När det gäller själva Daydream View, som är namnet på headsetet så kommer det säljas på följande platser från och med 10 november

  • USA : Verizon, Best Buy, $ 79 (USD)
  • Kanada : Bell, Rogers, Telus, Best Buy, $ 99 (CAD)
  • Storbritannien : EE, Carphone Warehouse; £ 69 (GBP)
  • Tyskland : Deutsche Telekom; 69 € (EUR)
  • Australien : Telstra, JB Hi-Fi; $ 119 (AUD)

Med Daydream View och en Daydream-klar telefon som Pixel, kommer du att få en mobil VR-produkt som väl matchar det bästa som finns där ute just nu, Samsung GearVR. Till skillnad mot cardboard kommer Google ställa klart högre krav på de utvecklare som vill utveckla för Daydream. Nedan har vi samlat ihop de mest intressanta apparna som finns från start.

Hulu VR

I denna VR-app kan du streama hela Hulus bibliotek av TV-program, filmer och 360-material innehåll. Förutom de vanliga programmen kommer två nya VR-program, “The Big Picture: News in Virtual Reality” från HuffPo RYOT, och en VR-komedishow ”Virtually Mike and Nora” med Nora Kirkpatrick och Mike O ’ Brien.

YouTube VR

Youtube VR - Daydream
Youtube VR – Daydream

Se hela biblioteket av YouTube-videor på en virtuell storskärm och uppleva coola 360-videos från de allra bästa.

Google Play Filmer

Google Play VR - Daydream
Google Play VR – Daydream

Njut av tusentals populära filmer och TV-program i din egen virtuella teater. Hela Google filmbiblioteken finns tillgängligt.

INVASION!

Invasion! - Daydream
Invasion! – Daydream

Från regissören av Madagaskar, kommer Invasion! även till Daydream. Kortfilmen är en prisbelönt VR-animering berättad av Ethan Hawke där du spelar rollen av kanin som måste rädda jorden.

Starchart VR

I denna app kan utforska solsystemet från solen , via de minsta månarna runt Saturnus och ut till de kallaste, mörkaste, mest avlägsna delarna av Pluto, i en vacker och realtids rymdsimulator.

The Wall Street Journal VR

Wall Street Journal VR - Daydream
Wall Street Journal VR – Daydream

Se senaste nyheterna på ett helt nytt sätt där även realtids interaktiv marknadsdata visualisering och interaktiva 360-graders video.

Street View

Google Streetview - Daydream
Google Streetview – Daydream

Besök över 70 länder och upplev 150 skräddarsydda rundvandringar på några av världens mest fantastiska platser.

The Guardian VR

Kliv in i rollen som en urban explorer och upptäck dolda labyrinter i Londons – Följ med på en underjordisk resa bland viktorianska avloppstunnlar och bortglömda sjöar, djupt under av en av världens mest berömda städer.

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastic Beasts - Daydream
Fantastic Beasts – Daydream

Vifta på trollstaven och utforska magiska trollformler för att lösa pussel i någon som påminner om Harry Potter.

NYT VR

New York Times VR - Daydream
New York Times VR – Daydream

The New York Times har premiär för tre exklusiva filmer i sin Daydream app första månaden, inklusive The Creators: Rob Pruitt. Där får du följa Pruitt på en typisk dag i livet, bland annat på ett IKEA-besök i Brooklyn när han köper 27 plysch pandor som sedan ingår i ett av hans konstverk.

Danger Goat

En skenande get, hundratals farliga fällor i vägen. Lotsa, kana och flyg geten till frihet i detta helt nya VR-pusselspel.

Hunters Gate

Spränga dig igenom staden Hunters Gate och försvara den när demonerna invaderar. Ta sedan kampen till demonerna hemvärld.

Wonderglade

Wonderglade - Daydream
Wonderglade – Daydream

Trolla och teleportera runt i en ständigt växande nöjespark där du kan njuta av klassiska spel som Tiny Tee Golf och Tip-N-Tilt Racing.

Gunjack 2: End of the shift

Gun Jack - Daydream
Gun Jack – Daydream

Med en formidabel arsenal till ditt förfogande, måste du skydda Kubera och dess dyrbara last från banditerna som försöker blåsa sönder dig.

Mekorama

Mekorama - Daydream
Mekorama – Daydream

Hjälp en liten robot snubbla sig hem genom 50 knepiga mekaniska levels.

Need for Speed: No Limits VR

Need for Speed - Daydream
Need for Speed – Daydream

Tävla i det första Need for Speed-spelet gjord för VR.

Home Run Derby

Home Run Derby - Daydream
Home Run Derby – Daydream

Monstertrucks och akrobatik. Bli krönad till MLB Home Run Derby All-Star.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Johan Hägerström

Johan Hägerström

Johan grundade 2013 sajten vrsverige.se - som nu har blivit företaget Immersivt där han är medgrundare. Han jobbade som gymnasielärare, men som teknikentusiast ville han inspirera och utbilda om möjligheterna med VR i skolan och andra områden. Han jobbar nu på Starbreeze, med deras olika VR-projekt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om skribenten

Johan Hägerström

Johan Hägerström

Johan grundade 2013 sajten vrsverige.se - som nu har blivit företaget Immersivt där han är medgrundare. Han jobbade som gymnasielärare, men som teknikentusiast ville han inspirera och utbilda om möjligheterna med VR i skolan och andra områden. Han jobbar nu på Starbreeze, med deras olika VR-projekt.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Följ oss på Facebook!

VR Cover

Fler liknande artiklar

Följ oss i sociala kanaler

Läs fler artiklar som denna från Immersivt!