Nya bilder från CDF Ghostship - Immersivt / VRSverige

Nya bilder från CDF Ghostship

MAG Studios har bombarderat oss med Ghost information den här månaden. Först två nya titlar, CDF Ghostship och Ghost Aftermath, och nu ett urval av nya skärmdumpar. Dessa nya skärmdumpar har tagits direkt från den kommande titeln CDF Ghostship , den första i Ghostserien. CDF Ghostship utspelar sig i en avlägsen framtid där den koloniala ”Defence Force” inrättats för att skydda jorden och mänskliga kolonier mot främmande hot samt upplopp och allmän oro. Här spelar du tre olika karaktärer: en pilot, en ingenjör och en marine, som var och en kommer att erbjuda sina egna perspektiv på de händelser som sker, vilket ger spelaren en unik insikt i CDF och det verksamheten som detta tar plats i.

CDF Ghostship är en handlingsorienterad first-person shooter (FPS), vilket kan ses i skärmdumparna nedan. Ghost Aftermath , som är under utveckling med CDF Ghost samtidigt, kommer att erbjuda en långsammare takt som en överlevnadsskräcktitel. Både CDF Ghostship och Ghost Aftermath planeras att lanseras senare i vår.

cdfghostship_1

 

cdfghostship_2

cdfghostship_3

cdfghostship_4

 

 

 

Nyhetsbrev: Missa inget om VR/AR!

Signa upp idag och få Sveriges bästa omvärldsbevakning kring immersiv teknik (VR/AR) + exklusiva tävlingar, erbjudanden och inbjudningar

About the author

Johan Hägerström

Leave a comment: