Nyheter för HTC Vive: Serious Sam, Golf Club och Grav | Lab sticker ut

Denna vecka kommer en hel del nya VR-upplevelser som kan vara intressant för dig. Serious Sam VR , Golf Club ett sportspel med över 130000 banor och mycket mer.

 

Fine China – Fine China Games

Pris: $ 0,99

Idén är enkel och bygger på elefant i porslinsbutik. Här ska du åla, krypa och försiktigt ta dig igenom en antikaffär med onödigt stor ryggsäck på ryggen. Uppdragen är att slå sönder så få dyra prydnadssaker som möjligt. Du kan även ställa in spelet på ”destroyer mode”och bokstavligen agera som elefanten.

 

Grav | Lab – Mark Schramm

Pris: $ 14.99

Bygg maskiner för att lösa alla utmaningar som du ställs inför i detta fysik och elektronik spel, som för närvarande är i Early Access. Fler banor kommer läggas till senare.  Riktigt kul spel som påminner om Fantastic Contraption

 

 

Boxing Saga – VR Prince Beijing Co Ltd

Pris: $ 4.99

Sätt på dig handskarna och kliv in i ringen för att utmana om mästerskapsbältet. Boxning fungerar naturligt med HTC Vives kontroller och du får även en bra träningsstund samtidigt som du spelar.

https://youtu.be/nAp38yorvp0

 

Potioneer: VR Garden Simulator – Focus on Fun Games

Pris: $ 0,99

Har du gröna fingrar kan Potioneer vara ett spel för dig. Vårda och utveckla din trädgård, utforska skogsområdet för att hitta nya växter och kombinera dina skördade material till olika typer av drycker. Påminner om vissa lektioner på Hogwarts.

 

Plenty: Skyhearth – Tiny Lions

Pris: Gratis 

Testa dina bågskyttekunskaper genom att skjuta ner så många fåglar som möjligt. Spelet är gratis och utspelar sig i en mycket vacker miljö. Perfekt att tävla i mot kompisarna.

 

Guardian – Lily Games

Pris: $ 5,39 

Håll ställningarna mot olika illvilliga varelser och golems. Du är beväpnad med olika vapen för att försvara din iskristall.

förmyndare-htc-vive

Arcade Artist – Groove Jones LLC

Pris: $ 7,19

Spelet beskrivs som ”Tilt Brush på steroider” och i Arcade Artist sätter du din kreativitet på prov i en mängd olika minispel. Genom olika penslar löser du uppgifterna i ett avslappnande sandlådespel.

https://youtu.be/8FDU-IoKZY4

 

 

Head It! – VR Soccer Heading Game

Pris: $ 4,79 

Om du någonsin drömt om att nicka in en hörna i mål är detta spelet för dig. Försök överlista målvakten och försök slå dig in på highscorelistan. Är egentligen ett kopia på tidigare spelet Headmaster.

 

 

Destroyer – CFlat

Pris: $ 7.99

I Destroyer är din enda uppgift att förstöra så mycket du det du har tillgängligt. Utrustad med järnkulor måste du slå ut strategiskt bärande punkter på strukturer runt om dig.

jagare-htc-vive

The Rise of captain Longbeard – Colopl NI

Pris: $ 19.99

Fram med flintlåspistoler och svärd och slåss med pirater, spindlar och andra monster. I detta spel ska du lösa pussel och utforska världen som piraten Robert Longfellow. Spelet är i Early Access och verkar lovande.

https://youtu.be/eDU7plkr_O0

 

Monster Maze VR – 4 Fun Studio

Pris: $ 3.99

Dags för Halloween, där du får ge dig in i en fasansfull labyrint och skjuta alla varelser som korsar din väg.

https://youtu.be/CUtXPVuFMw0

 

Rescuties! – Mode of Extpression LLC

Pris: $ 11.99 

Här ska du resa genom städer, på öppet hav, i luften, och även yttre rymden för att rädda över 50 olika barn och husdjur. Spelet har många inställningar och är helt klart ett spel att köpa.

 

 

Unruly Ghouls – Machete Games LLC

Pris: $ 8,99 

Skjut ner spöken som inte verkar vilja lämna dig i fred i Unruly Ghosts. Detta välpolerad spel hyllar även Ghostbusters när du måste försvaga spökena innan du suger upp dom med din vakuumpistol. Helt klart värt pengarna.

 

Golf Club VR, från HB Studios

Pris: $ 21,24 

Baserat på Golf Club som kom 2014, VR-versionen innehåller över 130000 användargenererade golfbanor som du kan utforska och spela på. Nytt ljudsystem gör att detta fungerar väldigt bra i VR. Spelet är ett måste för golfälskare och även för de som som bara är intresserade.

 

Accounting – Crows Crows Crows & Squanchtendo

Pris: gratis

Från skaparen av Rick och Morty kommer nu Accounting som är en kort samling av olika rumsbaserade pusselspel. Ett spel som detta, och som samtidigt är gratis är ett måste i samlingen.

Stanford Ocean Experience – Stanford Research

Pris: Gratis

I denna pedagogiska VR-upplevelse är syftet att informera om hur koldioxidutsläppen påverkar vår. Ett utmärkt exempel på hur VR kan användas i utbildningssammanhang.

Stanford-ocean-vive

DemonicGuestVR – Mgsstudio

Pris: $ 1.99

DemonicGuestVR är en skräckupplevelse som är perfekt att lura in kompisar i så här i Halloweentider. Cool demo till lågt pris.

https://youtu.be/pP2sY_wSSWU

 

A fear of heights – Fulby Technologies

Pris: $ 0,99

I detta spel leker du med höjder. Spelet fungerar som en teknisk demo för VR generellt sett, och är en bra app att visa för folk som testar VR för första gången.

 

 

CapitalShip VR – RowlesCorp Studios

Pris: $ 5,27 

I en massiv VR-värld måste du manipulera en storskalig konflikt som påminner om klassiska sällskapsspel. Hantera dina skepp och resurser medan du tar dig en olika utmaningar. Spelet ger en bra insikt i hur RTS-spel kan se ut i VR.

 

 

Serious Sam VR: The Last Hope – Croteam VR

Pris: $ 31,99 

Saker och ting blev plötsligt riktigt intressanta. Detta spel är som gjort för VR, där du få uppleva Serious Sam i en otroligt intensiv och blodig konflikt där du måste spränga bort varelser stora som skyskrapor.

 

 

Zaccaria Pinball – Magic Pixel Kft.

Pris: $ 14.99

Det ursprungliga flipperspelet Zaccaria Pinball får här en VR-ansiktslyftning . I spelet finns det 38 klassiska flipperspel från 1974 till 1987. Grundspelet är gratis, men nya banor måste köpas. För flipperspelsfans är detta är ett måste.

 

Johan Hägerström

Johan Hägerström

Johan grundade 2013 sajten vrsverige.se - som nu har blivit företaget Immersivt där han är medgrundare. Han jobbade som gymnasielärare, men som teknikentusiast ville han inspirera och utbilda om möjligheterna med VR i skolan och andra områden. Han jobbar nu på Starbreeze, med deras olika VR-projekt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Om skribenten

Johan Hägerström

Johan Hägerström

Johan grundade 2013 sajten vrsverige.se - som nu har blivit företaget Immersivt där han är medgrundare. Han jobbade som gymnasielärare, men som teknikentusiast ville han inspirera och utbilda om möjligheterna med VR i skolan och andra områden. Han jobbar nu på Starbreeze, med deras olika VR-projekt.

Följ oss på Facebook!

VR Cover

Fler liknande artiklar

Följ oss i sociala kanaler

Läs fler artiklar som denna från Immersivt!