OM OSS


Vi är Sveriges största samlingspunkt för allt inom Virtual & Augmented Reality. VRSveriges mål är att belysa nyttan med tekniken och hjälpa beslutsfattare inom alla områden.

VRSverige.se är en av Sveriges ledande aktör inom VR-aktiviteter för AW/konferens/mässa, föreläsningar, kurser/workshops och projektvägledning.

Om VRSverige.se

VRSverige.se grundades 2013 av läraren Johan Hägerström och är idag Sveriges största samlingspunkt för allt inom Virtual & Augmented Reality.

 

På den redaktionella delen fokuserar vi på djuplodande artiklar och reportage för både entusiaster och de som bara är nyfikna. Ett av våra främsta mål är att visa praktiska tillämpningar med VR/AR-tekniken och hjälpa beslutsfattare inom alla områden.


2016 grundades företaget VRS Media Production AB, som nu driver vrsverige.se, VR-podden, VR Open House och nyhetsbrevet.


För företag erbjuder vi events, utbildningar och andra tjänster - du hittar vårt utbud här. Boka in oss för kunskap, inspiration och vägledning!


Målet är att vi ska bli Sveriges naturliga hubb mellan VR-nybörjare och entusiaster, privatpersoner och företag.

Jobba hos oss!

Vi letar alltid efter nya medarbetare. Har du ett stort teknikintresse och speciellt för VR är du intressant för oss. Vi söker både frilansskribenter, praktikanter och personal till våra event. Ingen tidigare erfarenhet krävs så länge intresset finns. Tveka inte att kontakta oss. Ersättning per publicerad artikel utgår.

Företagsinformation

VRSverige.se är en del av VRS Media Production AB. 

Org: 559064-4679

Tegelbacken 4A

111 52 Stockholm

vrsverige logo vit

Om VRSverige           Kontakta oss
Copyright © 2018.  Allt innehåll tillhör VRS Media Production AB.
Citering är tillåten om källan anges. Vi reserverar oss för eventuella informationsfel.

Insert Content Template or Symbol
Insert Content Template or Symbol