Veckans Cardboard: Fem appar för att se lägenheter och hus

Veckans Cardboard: Lägenhetsvisning

I och med att VR och cardboards blir allt vanligare så dyker det upp allt fler appar på temat arkitektur, inredning och lägenhetsvisningar. Med hjälp av VR får denna typ av upplevelser helt ny innebörd och ger användaren ett helt nytt perspektiv på fastigheter. Tänk att kunna sitta hemma i soffan och se hur lägenheter och lokaler ser ut med hjälp av en cardboard. Här är fem cardboardappar där du kan pröva framtidens visningar.

1.Viewport VR Real Estaterealestate

Här får du vandra runt i en stor  lägenhet och känna in ytorna och atmosfären. Appen som visar objekt från Perth i Australien visar upp lägenheter och hus i VR. Den här appen visar tydligt exempel på hur effetivt man kan göra lägenhetsvisningar.

Länk till appen

 

2.Yulio vieweryulio

Yulio är en plattform för arkitekter och designers för att skapa och dela virtuella upplevelser direkt från CAD-verktygen de använder varje dag. Appen placerar dig i en lobby där du sedan kan välja bland upplevelser i ett kontorslandskap.

 

Länk till appen

3.Vr Studio interiorvrstudio

Här ser du ett exempel på en studio-lägenhet i VR. Du styr rundvandringen genom att luta huvudet i riktningen du vill röra dig.

 

Länk till appen

 

4.Superyacht VRsuperyaht

Har du alltid drömt om en superyacht, så är denna app något för dig. Du får en förhandstitt på både interiör och exteriör på denna stora lyxbåt. I appen kan du se olika rum på fartyget, och även få en helikoptertur runt skeppet.

 

Länk till appen

5.360 VR Real Estate by case3Dvrrealestate

Denna app visar upp nästa nivå av marknadsföring av fastigheter. Med appen får du en 360-graders presentation av en lägenhet, inklusive alla rum och möblerna i. Du kan också förflytta dig runt i lägenheten och rummen eller varför inte se på utsikten från balkongen.

Länk till appen

Gillar du artikeln? Dela den med dina vänner!

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Epost

Nyhetsbrev: Missa inget om VR/AR!

Signa upp idag och få Sveriges bästa omvärldsbevakning kring immersiv teknik (VR/AR) + exklusiva tävlingar, erbjudanden och inbjudningar