VR SPELSVEPET V.52

Vi väljer några VR-spelnyheter från nyhetsflödet om immersiv teknik. Håll dig uppdaterad på vad som händer inom VR/AR-spel!

Vacation Simulator får senare release

Uppföljaren till det populära spelet Job simulator från Owlchemy labs, Vacation simulator, skulle ha släppts i slutet av 2018. Men spelet är föresenat och releasen kommer att skjutas på till 2019.

Firewall zero hour får gratis uppdatering med ny karta

Firewall Zero Hour från First Contact Entertainment har släppt en ny bana som är gratis. Den nya banan heter Containment och utspelar sig på Grönland i ett forskningslabb. Med uppdateringen kommer också nya vapen och camo till karaktärerna i spelet.

Svenska Hatrabbit släpper nytt spel

Hatrabbit släpper sitt nya spel Slightly Heroes. Det är ett Pixar-inspirerat first person shooter-multiplayer spel som snart släpps till Gear VR, Oculus GO och Daydream. Kostnaden kommer att bli 5 dollar till, gear VR och 10 dollar till Rift/HTC Vive.

Beat Saber släpper julklapp till alla plattformar

Det populära spelet Beat Saber från Beat Games har släppt en ny låt vid namn One Hope. Rykten går även om att speltillverkarna tänker släppa en julklapp som kommer levereras tidigare än du tror. Men vad den innehåller är ännu hemligstämplat.

Borderland 2 VR blir PSVR-exklusivt

Borderland 2 VR kommer att bli exklusivt spel för Playstation VR. Det  är baserat på det populära plattform/PC-spelet från 2012 med samma namn. Spelets grundbult är att skjuta saker eller att plundra. Frågan är hur väl Borderland 2 fungerar i VR.

VR Chat finns nu till Oculus store

Äntligen har VR Chat kommit till Oculus store! Rift-användare har tidigare kunnat använda VR Chat via Steam. För Riftanvändare ger nya VR Chat både mer kapacitet och stabilitet än tidigare versoner för andra plattformar. 

Soul Keeper VR, open world-spel i stil med Skyrim VR

Det har länge varit tyst om kommande Soul Keeper VR. Men nyligen släppte spelutvecklarna Helm Systems  en trailer och det ser lovande ut. Soul Keeper VR är ett Open World spel i stil med Skyrim VR komplett med grottor att utforska och saker att interagera med. Spelutvecklarna utlovar även under nästa år en beta-test. 

I det här axplocket väljer vi var fjärde vecka ut länkar med releaser, trailers, uppdateringar och nyheter om VR/AR-spel. Om du är mer intresserad av tillämpningarna för VR/AR så rekommenderar vi att du kollar in vårt nyhetsbrev!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.