Den roligaste aktiviteten för din AW, firmafest eller konferens!

VR-event i Stockholm
(eller resten av landet)

boka direkt eller begär offert

 

välj bland utrustning, mjukvara, typ av aktivitet, tillägg etc

 

Fartfullt och ROLIGT

Det är fantastiskt underhållande för spelaren - men även för åskådarna att få se sina bekanta förlora sig i en annan värld. Många skratt garanteras!

Nytt, spännande och inspirerande

Att dyka in i en annan värld genom Virtual Reality är en spännande, otroligt inspirerande och framförallt minnesvärd upplevelse som slår det mesta.

Flexibelt, service-inriktat

Vill ni ha aktiviteten hos er, på festen, på mässan, hos oss? Ett särskilt tema/innehåll? Bara aktivitet eller med mat/dryck inkluderad? Upp till dig!

Typer av event

Våra leveransformat passar in i era olika behov. För samtliga leveranser så hyr vi ut tekniken tillsammans med kunnig och erfaren personal som sköter allt på plats.

Engagerande och kul aktivitet för teamet

Med erfaren, kunnig och social personal och den häftigaste utrustningen styr vi upp en välregisserad aktivitet – oftast en fartfylld tävling som involverar 10-15 personer per VR-station och pågår i två timmar.

VR - en riktig publikdragare till er monter

Mässor är intensiva miljöer där du måste göra allt för att särskilja ditt företag. VR är lösningen som fångar in besökarna till din monter på ett kul och engagerande sätt. Vi skräddarsyr ett paket som passar och lyfter upp ert varumärke!

Festivaler, sportlovsdagar, centrumdagar

Precis som med företagsmässor så levererar vi gärna en underhållande och intressant aktivitet när ni planerar ett stort publikt evenemang

Vad säger våra kunder

Carolin Tvärnstedt

Product Manager, Contrast

Jättebra och väldigt uppskattat av alla. Vi är verkligen supernöjda och kunden upprepade flera gånger hur nöjda dom var. Jag uppskattar också hur smidigt allt gick att lösa trots korta varsel.

Marie Anners

Head of People, Springworks

Såhär kul har vi inte haft på länge!

Tobias Wilhelmson

Vice VD Sigma

Kul upplevelse och bra teambyggande. Nya upplevelser och många skratt!

 
 

Utbud: Varierande upplevelser
med olika teman

Se innehållet bakom alla flikar för exempel på innehållspaket vi kan erbjuda.

Genom VR kan vi bjuda på obegränsade typer av upplevelser och aktiviteter. Välj ett standardpaket, sy ihop en egen kombo, eller få hjälp att t o m skapa en egen produktion för ditt företag med oss!

Vi har rutin inte bara från våra kundleveranser  – vi producerar även våra egna återkommande Immersive Open House-events för allmänheten:

 

 

Trekamp med VR!

Våra kunders vanligaste val. När det gäller att ordna en kul och fartfylld aktivitet som engagerar hela gruppen så är detta det självklara formatet! Vi har med oss tre olika spel, alla deltagare hoppar in i korta grenar som tar 1-2 minuter innan man byter person. Vi håller poängen och på slutet står en vinnare klar. Kanske utser ni andra vinnare också – mest stilpoäng, bästa påhejare, störst inlevelse? Spelen kan varieras enligt önskemål, men här är en vanlig kombo:

1. Fruit Ninja

Hög igenkänningsfaktor eftersom många av oss har testat det populära mobilspelet Fruit Ninja. Ett perfekt första steg in i den virtuella världen när du plötsligt får BLI en ninja med två svärd i händerna och ett uppdrag – hacka så mycket frukt du bara orkar!

2. Fancy Skiing

Hur kan man stå stilla på ett golv och staka i luften med händerna och ändå känna en sån fartkänsla i magen att man är på väg att ramla omkull? Jo, med VR-glasögonen på så hamnar du i den alpina utförsbacken där du får navigera mellan hisnande hopp och retfulla renar… och dina kollegor får stå beredda för att hålla i dig när svindeln blir för stark.

3. Finalen…

Oavsett vad som passar just er grupp så avslutar vi tävlingen med en riktig topptitel där du antingen får känna dig som Han Solo, en dansande Darth Vader eller Rick Grimes från The Walking Dead.

Hänförs av nya världar och upplevelser i VR – WOW!

 Om syftet är att deltagarna ska förstå kraften i VR så är det aldrig fel att hoppa in i någon av dessa upplevelser. VR kan vara ett effektivt verktyg för inlärning eller beteendeförändring, såväl som att bearbeta traumatiska händelser. Hisnande höjder, äventyr under vattnet, resor runt hela jorden eller ut i rymden… eller kalla kårar när du blir huvudpersonen i en skräckscen. Det kan vara effektivt för en grupp bara att vara med om EN av dessa upplevelser med hjälp av VR-teknik.

 

Richie’s Plank Experience

En utmaning även för dig som inte har höjdskräck i verkliga livet! Vi kan såklart ta med oss en riktig träplanka för att göra illusionen ännu ”värre”… 🙂

The Blu

Vill du träffa en blåval öga mot öga, eller dra fingertopparna längs en samling havsanemoner? VR låter dig göra det – och spara pengarna som en resa till tropikerna vanligen kostar.

Google Earth

Se alla platser du velat besöka – eller längtar tillbaka till, antingen i fågelperspektiv eller på gatunivå! Google Earth VR är den ultimata nostalgitrippen, och så mycket mer…

Titans of Space

Få en privat tur runtom i solsystemet och ännu längre ut i galaxen – både lärorikt, meditativt och hänförande.

Face Your Fears

Utmana dina nerver i olika skrämmande scenarion som bygger på vanliga rädslor och fobier, och försök att inte få panik…

Samarbeta och engagera hela teamet med VR

Hinderbanor i skogen? Krångliga Escape Rooms i läskiga lokaler? Med VR kan vi ta med oss en portabel team-övning till er, som passar bra för ett kort (gärna runt en timme) och intensivt inslag i er konferens eller annat sorts event. Med tydliga och pedagogiska instruktioner från vår personal så kommer tekniken inte vara i vägen för era gemensamma insatser – tvärtom! Många roliga spel i och utanför VR är perfekta för att involvera en grupp till att jobba tillsammans. Här är några exempel:
 

Keep Talking And Nobody Explodes

Här får ni hålla nerverna i styr medan ni samarbetar för att desarmera en bomb med olika knepiga moduler som måste beskrivas och lösas tillsammans. En är inne i VR och har bomben framför sig, medan en eller flera tittar i en bombmanual där vägen till lösningarna finns…

The Diner Duo

I detta spel samarbetar ni om att driva en amerikansk diner på bästa sätt. En står i köket och fixar maten – i VR-glasögon – medan den andra är serveringspersonal på golvet och styr på skärmen med vanlig spelkontroll.

Covert

Här får ni jobba tillsammans som tjuv och hacker – en i VR-headset och den andra på en iPad!

VR Pictionary (”rita och gissa”)

Det klassiska sällskapsspelet blir både mer utmanande och mer involverande när den som ”ritar” kan skapa fritt i tre dimensioner med magiska penslar i VR!

På vår kunskapsportal finns en artikel med en längre lista, som du kan läsa här!

Utveckla er kreativa kraft med VR

Våra konstnärliga pedagoger är laddade för att köra en kreativ workshop med små grupper! Här är några av de unika skaparverktyg som vi kan guida er i, som öppnar nya kreativa dimensioner genom VR:

Tilt Brush – måla och skulptera med magiska penslar i 3D

Kingspray – graffiti i VR

Masterpiece VR

Ett professionellt verktyg för 3d-illustrationer, modellering och t o m riggning av 3D-modeller. Och det funkar i multiplayer!

Bilracing med helt ny inlevelse

Simulatorer av alla slag är som gjort för VR! Vi tar med oss racingstol(ar) och ratt(ar), och deltagarna får känna fartkänsla på en ny nivå. Perfekt för mässmontern eller det mer tävlingsinriktade teamet…

Project Cars 2

Dirt Rally

Assetto Corsa

https://www.youtube.com/watch?v=cmJTmPCzvsQ
 

VR Cinema: synkad VR-film i 10 headsets samtidigt

Om ni har en egen 360-produktion eller vill välja från vårt bibliotek av licensierat innehåll av toppkvalité så kan vi sätta ihop en ”VR Cinema”-visning för ert event. Med tanke på att många filmer gjorda för VR är korta – ofta 5-10 minuter – är detta ett effektivt sätt att skjutsa igenom många deltagare i en häftig upplevelse på kort tid.

 

VR Cinema erbjuds tillsammans med vår partner VRSciGroup.

Egen kombo

Välj och vraka bland alla typer av upplevelser och sätt ihop en ordentlig prova på VR-safari på er konferens eller annat event! Prata med oss om att ordna den perfekta kompositionen som passar vad du vill uppnå med eventet/aktiviteten.
 

Egna färdiga VR-produktioner

Ofta har våra kunder en eller flera egenproducerade 360-filmer eller t o m VR-spel som behöver personal och utrustning för att visa sina gäster/deltagare på events, mässor osv. Detta fixar vi såklart!

Få hjälp med VR-produktion

Söker du någon som kan producera VR eller AR? Vi sitter på landets bredaste och djupaste nätverk av industriproffs och kan peka dig i rätt riktning så ditt företag kan få en leverans i toppklass. Sedan hjälper vi såklart till att visa upp er upplevelse på mässor, events osv!

 

Priser

VR som teamaktivitet

Fartfyllt & roligt för alla!
SEK 6950 för 1 station, 2h
  • 9.950 kr för 2 stationer
  • 5.000 kr / station utöver 2 st
Små grupper

VR-aktivitet på mässa

(eller konferens/större event)
SEK 7950 för 1 station, halvdag
  • Heldag(ar): fråga för offert!
  • Personal & utrustning ingår
många gäster

VR Cinema

Visa en eller flera VR-filmer
SEK 10,000 per timme, 5 VR-glasögon
  • 18.000 kr för 10 VR-glasögon
  • + 1.000 kr per film som grundkostnad
immersivt

Tillval

Vi möter och guidar dig på alla steg i din VR/AR-resa

Sveriges största samlingspunkt för allt inom Virtual och Augmented Reality

Immersivt startade som ”bara en blogg”, och den redaktionella innehållsbiten är fortfarande idag kärnan i vår verksamhet. På vår kunskapsportal hittar du praktiska guider till både tekniken och tillämpningarna, all vår omvärldsbevakning om VR/AR samt uppdateringar om våra publika events och andra communityaktiviteter från oss och andra. 

Få svar inom 24 timmar

info@vrsverige.se  //  0704-23 91 47

Copyright © 2019.  Allt innehåll tillhör VRS Media Production AB. 

Citering är tillåten om källan anges. Vi reserverar oss för eventuella informationsfel.