FÖRELÄSNINGAR


Ge ditt företag en glimt in i framtiden och kunskap om tillämpningar som kan innebära mer affärer för er.  Få ett grepp om den nya digitaliseringen - där Virtual och Augmented Reality spelar en självklar roll tillsammans med AI, IoT, 5g och robotik/automatisering.

DÄRFÖR ÄR VR & AR FRAMTIDEN


VR och AR är dörröppnare till oändliga möjligheter. Många företag har idag bara börjat förstå de kommande konsekvenserna av denna teknikplattform. 


Hur mycket har världen förändrats som ett resultat av våra smartphones? Och dessförinnan, datorn och internet? Det kan för många vara svårt att föreställa sig att det nu kommer ännu en teknik som kommer medföra ett lika stort eller till och med större skifte, men det är just vad VR/AR kommer att göra.


Du kan genom immersiv teknik få en försmak av vilken produkt eller tjänst som helst innan du har köpt den, eller transporteras till andra platser. Planera och visualisera ett byggprojekt i minsta detalj eller besök miljöer som ännu inte finns i verkligheten. Få intima inblickar i andra människors vardagliga eller katastrofdrabbade liv. Väck empati med kulturer, erfarenheter och attityder långt bort från vårt vanliga synsätt.


Vi presenterar den mänskliga och nyttofokuserade sidan av den immersiva tekniken, på ett sätt som fängslar och enkelt förklarar de komplexa sammanhang som är grunden för vår gemensamma utveckling de närmsta årtiondena. Hur kan vi, som individer, företag och samhälle, förhålla oss till en annalkande teknikkoloss som kan uppfattas som komplicerad och främmande?

Huvudföreläsare

Niclas Johansson

Niclas är en erfaren och uppskattad föreläsare som har talat på scener som Wearable Tech World, Quantified Self-konferenser, Offentliga Rummet och inte minst de populära Immersive Open House. Han engagerar och utmanar publiken med vågade framtidsspaningar och ett ständigt fokus på användarperspektivet av den stora digitala transformationen av samhället, affärslivet och vardagen.


Niclas är medgrundare och VD på Immersivt, tidigare affärsutvecklare på IoT-startupen Narrative, och har över 10 års erfarenhet från media/teknik/sälj

Här är några exempel på uppskattade ämnen och vinklar vi gärna tar upp i våra presentationer och föreläsningar:

  • VR och teknikhistoria - varför kommer VR/AR att ersätta dagens smartphones?

  • Immersiv teknik och hälsa/sjukvård - att förbättra vår fysiska och mentala hälsa genom teknik

  • Utbildning och VR: Ökat elevengagemang, förbättrad inlärning, träning i arbetsmoment

  • B2B-vertikaler som påverkas av VR och AR, och hur ert företag kan tillämpa tekniken idag

  • Produktdesign och industriell tillverkning med VR - att se och interagera med produkter som inte ännu finns

  • Immersiv storytelling - hur VR transformerar film och journalism

NÅGRA AV VÅRA NÖJDA KUNDER


Ashkan Fardost kundcitat vrsverige

Efter bara en kvart med gänget från Immersivt.se så kommer du få VR-febern! Och då har de inte ens plockat fram VR-prylarna. Så mycket passion, kunskap och vision! Love it!

Ashkan Fardost, Hyper Island Industry Leader

Amanda Ames

Immersivts djupa kunskap inom virtual reality gav våra åhörare en ovärderlig förståelse i hur denna nya teknologi kommer att vara en självklarhet för kreativa uppdrag inom designyrket.

Amanda Ames, Light & Design-mässan

SKICKA EN FÖRFRÅGAN - SVAR INOM 24H


ELLER KONTAKTA OSS DIREKT

VRS Media Production AB

Org.nummer: 559064-4679

Besöksadress:

Maria Skolgata 83, 0tr
118 53 Stockholm

VD & Chefredaktör: 

niclas@vrsverige.se


Niclas Johansson

0704 239 147


immersivt logo vit

Om Immersivt          Kontakta oss
Copyright © 2018.  Allt innehåll tillhör VRS Media Production AB.
Citering är tillåten om källan anges. Vi reserverar oss för eventuella informationsfel.