VRSverige byter namn till Immersivt.se + lanserar kurser + mer!

vrsverige.se blir immersivt.se

Vi har bytt namn - välkommen till helt nya Immersivt.se! Här får du veta lite av tankarna bakom bytet från vrsverige.se till Immersivt.se och planerna framåt. Vi har helt nya XR-kurser på gång, dessutom fler Open House och mycket kvar att göra på webben/sajten... och DU bjuds in att vara med på resan!

Det finns mycket nytt att prata om, så klicka helt enkelt på pilen intill rubrikerna nedan för att få en inblick i vad som rör sig hos landets största sajt för VR och AR. Och vi vill höra från dig - kontakta oss med dina tankar, frågor... eller din jobbansökan (mer om det nedan)!

Nytt namn! Immersivt.se - och vad händer med "VR Sverige"?

Välkommen till vår nya sajt! Om designen/strukturen

Fler Immersive Open House över året - och över landet

Lär dig producera VR/AR/360 med våra nya kurser

Vill du jobba med oss? Vi söker säljare, skribenter, eventvärdar m m! 

Vi är extremt laddade för att fortsätta bygga den bästa samlingspunkten för VR och AR, och hoppas du också gillade att läsa lite om vad som är på gång. Framåt så kommer vi presentera mer om teamet som får magin att hända, och många fler intervjuer och artiklar om de svenska VR/AR-företagen som är med och skapar vår immersiva framtid. Häng med!

Gillar du artikeln? Dela den med dina vänner!

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Epost

Nyhetsbrev: Missa inget om VR/AR!

Signa upp idag och få Sveriges bästa omvärldsbevakning kring immersiv teknik (VR/AR) + exklusiva tävlingar, erbjudanden och inbjudningar

Våra senaste artiklar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *